" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41121790 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Боевое Братство
Міністерство оборони
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
С 20 - летним юбилеем! Надрукувати Надіслати електронною поштою
DSCN1389_NEW2small.jpg      15 мая в Луганске прошли торжественные мероприятия, посвященные 20-й годовщине Луганской областной организации Украинского Союза ветеранов Афганистана (воинов-интернационалистов).
Детальніше...
 
Севастополь – Меморандум на грани разрыва Надрукувати Надіслати електронною поштою
     28 октября 2011 года в Севастополе был подписан меморандум между Севастопольской городской администрацией (СГГА) и Севастопольской городской организацией Украинского Союза ветеранов Афганистана (воинов-интернационалистов) (СГО УСВА).
Детальніше...
 
Спасибо всем неравнодушным Надрукувати Надіслати електронною поштою
      Плохо, когда болезнь застает врасплох, когда теряешь возможность полноценно передвигаться. И очень обидно, когда человека можно исцелить, а средств на это не хватает. Отрадно, что в Краснодоне есть милосердные люди, которые в трудную минуту готовы протянуть руку помощи.
Детальніше...
 
18 травня – Міжнародний день музеїв Надрукувати Надіслати електронною поштою
    Від імені  Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) вітаю музейних  працівників  з  професійним святом – Міжнародним   днем  музеїв.
Детальніше...
 
Розподіл санаторно-курортних путівок Надрукувати Надіслати електронною поштою
РОЗПОДІЛ
санаторно-курортних путівок для ветеранів війни, осіб, на яких поширюється чинність законів України
"Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту",
"Про жертви нацистських переслідувань" та інвалідів на III квартал 2012 року
Детальніше...
 
Пам’ятник на честь С. Мурованого Надрукувати Надіслати електронною поштою
    vinnica20122.jpg13 травня  в селі Капустина Тростяницького району Вінницької області за ініціативи місцевих жителів і районної спілки УСВА відкрито пам’ятник воїну-«афганцю» Сергію Михайловичу Мурованому.
Детальніше...
 
Эстафета памяти Надрукувати Надіслати електронною поштою
estafeta017.jpg    В Болграде Одесской области состоялась традиционная легкоатлетическая эстафета на кубок Болградской районной организации УСВА, посвященная 67-й годовщине Великой Победы.
Детальніше...
 
Пам'ять безсмертна Надрукувати Надіслати електронною поштою
ternopil9may2012.jpg    9 травня в Тернополі пройшли урочисті заходи з нагоди 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, в яких активну участь взяли ветерани Афганської війни.
Детальніше...
 
Пам’ятник мужності. Надрукувати Надіслати електронною поштою
yagotin1.jpg15 травня в місті Яготин Київської області відбулося відкриття пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам, які загинули в Афганістані виконуючи інтернаціональний обов'язок.
Детальніше...
 
Надрукувати Надіслати електронною поштою
  Они стояли насмерть

  dsc_0324.jpg  На Черкащине установлен  уникальный памятник 150 пограничным псам, которые «порвали» целый полк фашистов в рукопашном бою. Эта единственная за всю историю мировых войн и конфликтов битва людей и собак произошла в самом центре Украины 71 год назад.
Детальніше...
 
Маршрут пам’яті Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_3149.jpgВже 67 рік український народ зустрічає мирну весну.
Війна, що прийшла на нашу землю у 1941 році, відібрала мільйони молодих життів, зруйнувала тисячі міст та сіл, увірвалася вихором в долі людей. Така ціна Великої Перемоги над окупантами.
Детальніше...
 
Турнір пам’яті Надрукувати Надіслати електронною поштою
  strikrivotuli1.jpg.jpg    9  Травня  старокривотульська громада Тисменицького району Івано-Франківської області в котре вшановувала футбольним турніром пам’ять свого односельчанина Петра Майстра, котрий загинув в Афганістані, виконуючи інтернаціональний обов’язок.
Детальніше...
 
Автопробег по памятным местам Надрукувати Надіслати електронною поштою
IMG_0516.JPG12 мая под знаменами «Партии ветеранов Афганистана» состоялся автопробег «Память подвига» в честь 67-й годовщины Победы в Великой Отечественной войне и 24-й годовщины начала вывода войск из Афганистана по маршруту: Харьков – Чугуев – Малиновка – Шевченково – Купянск – Двуречная – Харьков.
Детальніше...
 
День Победы в Крыму Надрукувати Надіслати електронною поштою
krym0373.jpg9 мая в Симферополе и городах Крыма прошли торжественные мероприятия, посвящённые 67-й годовщине Великой Победы советского народа в Великой Отечественной войне.
Детальніше...
 
Пам’ятаємо, шануємо Надрукувати Надіслати електронною поштою
foto0563.jpg    До 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні на Львівщині було проведена низка заходів.
    7 травня у місті Броди Львівської області перепоховали на міському кладовищі останки семи полеглих воїнів Радянської армії. В церемонії взяли участь голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Дмитрович Костюк, його заступник Михайло Петрович Янковський, начальник академії СВ ім. Гетьмана Петра Сагайдачного генерал-лейтенант Павло Петрович Ткачук, керівництво району, представники громадських ветеранських і молодіжних організацій. Панахиду над полеглими провели священнослужителі  чотирьох  конфесій. В своїх словах виступаючі наголосили, що кожен полеглий має бути похований.
Детальніше...
 
Дань почестей і героїзму ветеранам Великої Вітчизняної Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_0324.jpgЯк данина пам'яті героїзму радянського народу 9 Травня в День Перемоги щороку в Харкові на площі Свободи проходить парад і святкова хода. В цей день зустрічаються фронтовики, ветерани трудового фронту, покладаються вінки до пам'ятників, виблискує святковий салют. Пам'ять про цю Велику Перемогу буде вічно передаватися з покоління в покоління.
Детальніше...
 
ЙОГО ПАМ’ЯТАТИМУТЬ НАЩАДКИ Надрукувати Надіслати електронною поштою
6405_1.jpgАфганська війна тривала удвічі довше, ніж Велика Вітчизняна. З далекої азіатської країни не повернулося близько 4 тисяч українців, 6 тисяч стали інвалідами, 72 — пропали безвісти. Війна своїм чорним крилом торкнулася і Заставнівщини 7 юнаків не повернулося з нею. Їх знають, пам’ятають і вшановують.
Детальніше...
 
ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР ПАМ’ЯТІ ВОЇНІВ-«АФГАНЦІВ» Надрукувати Надіслати електронною поштою
6393_1.jpgУ селі Василів Чернівецької області відбувся традиційний турнір з футболу, присвячений пам’яті загиблих воїнів-«афганців» Т. Бабича, М. Довбні, М. Гривула (трагічно пішов з життя у мирний час).
Детальніше...
 
Меморіал Віктора Максименка Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_3053.jpg      28 квітня на спортивній базі столичного  фізкультурно-спортивного клубу «Чемпіон», що на Виноградарі  відбулися змагання з силової підготовки – жиму штанги лежачи – серед команд фізкультурно-спортивних клубів Подільського району на честь  Віктора Максименка.
Детальніше...
 
Виховувати молодь у дусі патріотизму Надрукувати Надіслати електронною поштою
p5060125.jpg     Напередодні дня Великої Перемоги над фашизмом, в «МК ДЮСШ Яни Клочкової» з ініціативи директора В'ячеслава Вікторовича Проскуріна відбувся міжнародний турнір з водного поло. У турнірі взяли участь шість команд з Харкова, Воронежа і Львова.
Детальніше...
 
«Зірниця» на Хмельниччині Надрукувати Надіслати електронною поштою
zirnycyahmelnick2012.jpg     Відповідно до Указу Президента України від 25.10.2002 № 948 «Про Концепцію допризовної підготовки і військово-патріотичного виховання молоді», розпорядження Кабінету Міністрів України від 27.08.2010 № 1718-р «Деякі питання військово-патріотичного виховання учнів загальноосвітніх навчальних закладів», 07 травня на базі військової частини А-0553 Хмельницького відбувся Другий етап Всеукраїнської військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця».
Детальніше...
 
Концерт до Дня Великої Перемоги Надрукувати Надіслати електронною поштою
p5060055.jpg    У школі №59 Жовтневого району Харкова вшановували ветеранів. Силами учнів був організований концерт, присвячений Дню Великої Перемоги, по завершенню якого ветеранів запросили відвідати солдатську кашу.
Детальніше...
 
Свято для фронтовиків Надрукувати Надіслати електронною поштою
 hmelnick952012.jpg    Напередодні Дня  Перемоги у Хмельницький обласний госпіталь інвалідів Великої Вітчизняної війни вже традиційно завітали члени правління Хмельницької обласної організації ветеранів Афганістану.
Детальніше...
 
День Перемоги. "Афганці" вшановують ветеранів Великої Вітчизняної війни. відео Надрукувати Надіслати електронною поштою
 
Надрукувати Надіслати електронною поштою
«ЕСТАФЕТА ПАМ’ЯТІ»
«Афганці» вшанували ветеранів Великої Вітчизняної війни.
9m20121.jpg    9 травня, в День Перемоги, ветерани війни в Афганістані влаштували свій військовий парад на честь своїх старших побратимів, ветеранів Великої Вітчизняної війни. Кілька бойових броне-машин в супроводженні колони «афганців» в військовій формі та з прапорами організації пройшли урочистим маршем від Меморіалу Вічної Слави до Пам’ятника полеглим в Афганістані, символічно об’єднуючи меморіали двох воєн.
Детальніше...
 
Кабмін вирівнює пенсії військовослужбовцям Надрукувати Надіслати електронною поштою
Виступаючи на засіданні Кабінету Міністрів Прем’єр-міністр України Микола Азаров повідомив: «Ми починаємо ліквідацію розриву між пенсіями тих військовослужбовців, які залишають службу нині, і тих, хто закінчив службу 5 років тому. Уряд прийняв рішення про поетапне збільшення розмірів пенсій колишніх військовослужбовців: з липня — на 11 відсотків, з 1 вересня — на 23 відсотки, а з 1 січня 2013 року — на 35 відсотків».
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Наступна > В кінець >>

Всього 4213 - 4238 з 6424

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.